În ciuda faptului că se scufundă pe zi ce trece, guvernul PSD încă are prieteni printre români! Supărată nevoie mare că Rovana Plumb n-a primit niciun portofoliu de comisar european, Viorica Dăncilă era la un pas să îşi dea demisia când a fost sunată de un veritabil înger păzitor, Geani Cuţit, domiciliat în Bruxelles.

romandinbruxellesportofoliu.jpg

"Nu mai plânge, Veorico, că-ţi aduc eu ce portofoliu vrea sufleţelu' tău dă la Bruxelles, numai să zici cum arată şi unde îl păstrează ăştia", i-a transmis Geani premierului Dăncilă.

Potrivit CV-ului de pe Linkedin, expatul Geani are zeci de ani de experienţă în obţinut portofolii, mandate, tablouri, poşete şi fier fără ştiinţa proprietarului.

"Un adevărat diplomat de carieră, în sensul că a şutit şi genţi diplomat în cariera sa! Mulţumită abilităţilor sale, România s-ar putea să obţină chiar două portofolii de comisar UE", a comentat un angajat al Guvernului.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 02.10.2019 10:39 Politic

National Cinematografic