Un român discriminat pentru că este fan Fuego a cerut azil în Canada

Un fan Fuego care, din motive lesne de înţeles, a ales să-şi păstreze anonimatul a solicitat ambasadei Canadei de la Bucureşti să primească cetăţenie canadiană, pe motiv că este supus la discriminări inimaginabile din cauza faptului că îl apreciază pe artist.

„Am pierdut două locuri de muncă pentru simplu motiv că sunt fan Fuego. Pur şi simplu mi-au spus în faţă că în firma lor nu va lucra niciodată un fan Fuego. De interviuri, nu mai zic, cred că au fost zeci. Nici nu se mai uitau la mine când apăream la interviu cu tricoul cu Fuego cu autograf. Puteam să fiu cel mai bun pe post, că tot nu m-ar fi angajat”, şi-a motivat românul cererea către oficialii canadieni.

Românul a depus la dosar şi mai multe certificate medico-legale de la IML, prin care dovedeşte că a fost agresat fizic pe stradă de necunoscuţi, totul doar pentru că e fan Fuego. Cazul este cu atât mai dramatic cu cât avem de-a face, probabil, cu singurul fan de sex masculin al lui Fuego.

Acesta spune că a ales Canada pentru că i pare ţara cea mai tolerantă cu cei ca el. „Canada îl are pe Justin Bieber, care este un fel de Fuego internaţional, şi, să nu uităm, Ştefan Hruşcă stă mare parte din an în Canada. Sunt sigur că în Canada voi putea purta demn tricoul cu Fuego, fără ca lumea să se uite urât la mine”, a spus fanul.

„Aoleu, măicuţă! Mă doare sufleţelul să aud asta. Chiar ţineam mult la Corneluş”, a fost prima reacţie a lui Fuego la aflarea veştii.

Scris de Calin
20 mai 2011 06:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult