Cu toții ne dorim câte un pic de iubire, un pic de afecțiune, dar câteodată suntem prea săraci pentru așa ceva, și prea morali pentru un viol. Din fericire, un român isteț a găsit o soluție pentru bărbații care nu au prietenă dar ar dori și ei un pic de sex și iubire. Acesta a construit din ce avea prin casă o mască realistă cu chipul lui Dragnea și s-a dus așa mascat la Avocatul Poporului, unde a primit o felație pe cinste!

fata lui dragnea.jpg

„Domnul Ciorbea a fost un pic deranjat, mi-a reproșat că nu trebuia să vin eu la el, era suficient să-l chem și venea imediat. Cât despre act în sine, cum să vă spun, se vede că are experiență. Și-a dat chiar și ochelarii jos, ca să nu simt ceva rece pe-acolo”, a povestit Decebal Popescu, românul sărac care a avut această idee.

Acesta spune că și alți români pot să ia exemplul lui, masca cu chipul lui Dragnea fiind opțională. „Important e să aveți o mască de lider PSD cu putere, sau finanțator PSD. Dacă mergeți fără mască o să se zbată și nu mai este așa mișto”, a spus Popescu. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 20.05.2016 10:09 Politic

National Cinematografic