Un român fără bani s-a costumat în Dragnea şi s-a dus să-i facă Ciorbea un sex oral

Cu toții ne dorim câte un pic de iubire, un pic de afecțiune, dar câteodată suntem prea săraci pentru așa ceva, și prea morali pentru un viol. Din fericire, un român isteț a găsit o soluție pentru bărbații care nu au prietenă dar ar dori și ei un pic de sex și iubire. Acesta a construit din ce avea prin casă o mască realistă cu chipul lui Dragnea și s-a dus așa mascat la Avocatul Poporului, unde a primit o felație pe cinste!

„Domnul Ciorbea a fost un pic deranjat, mi-a reproșat că nu trebuia să vin eu la el, era suficient să-l chem și venea imediat. Cât despre act în sine, cum să vă spun, se vede că are experiență. Și-a dat chiar și ochelarii jos, ca să nu simt ceva rece pe-acolo”, a povestit Decebal Popescu, românul sărac care a avut această idee.

Acesta spune că și alți români pot să ia exemplul lui, masca cu chipul lui Dragnea fiind opțională. „Important e să aveți o mască de lider PSD cu putere, sau finanțator PSD. Dacă mergeți fără mască o să se zbată și nu mai este așa mișto”, a spus Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 mai 2016 08:09
Citește mai mult despre: Ciorbea Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult