Un român îngrijorat a sunat la sediul PNL: ”Sunteți ok? N-ați anunțat niciun candidat nou de 2 zile”

Tăcere suspectă la sediul PNL, de unde nu a mai venit nici o propunere nouă de candidat pentru primăria Capitalei de aproape 2 zile. Pe bună dreptate, românii au început să își facă griji, iar unii dintre ei chiar au sunat la sediul PNL ca să se asigure că totul este în regulă. Și, din câte se pare, peneliștii sunt doar lipsiți de idei, nimic grav nu s-a întâmplat în sediul lor.

”Domnule, eu nu sunt penelist, dar înainte de toate sunt om”, spune un cetățean îngrijorat. ”Chiar dacă peneliștii sunt idioți, mi se pare normal să sun și să mă asigur că nu s-a întâmplat vreo nenorocire în sediul lor. Și vă spun drept că m-am simțit ușurat când de la celălalt capăt al firului o voce mi-a spus că totul e în regulă și că nimeni n-a pățit nimic. Sper că e adevărat și nu m-au mințit, că doar sunt politicieni.”

Și acesta nu e un caz izolat de îngrijorare. În ultimele 24 de ore, la numărul de urgență 112 s-au primit 11.474 de apeluri pentru infracțiuni, urgențe medicale sau incendii și 17.876 de apeluri de la cetățeni îngrijorați că în sediul PNL s-a întâmplat ceva. ”Peneliștii ar trebui să facă urgent o conferință de presă și să anunțe un nou candidat la primăria București, altfel numărul 112 riscă să se blocheze din cauza cetățenilor îngrijorați”, a avertizat reprezentantul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Scris de Calin
22 aprilie 2016 11:04
Citește mai mult despre: alegeri Bucuresti PNL primarie telefon

Alte articole

Vezi mai mult