Un român s-a dus de urgență la proctolog, după ce-a găsit în scaunul lui mai mulți tăriceni și pesediști

Descoperire macabră făcută de un român: la o simplă privire superficială a scaunului a remarcat mișcări suspecte care l-au pus pe gânduri. Panicat, s-a dus de urgență la un medic proctolog, ca să afle ce sunt acele mici bacterii care îi molfăiau căcatul. Și, din păcate pentru el, veștile primite de la medic nu sunt deloc bune.

”Ai doi dintre cei mai mari devoratori de căcat cunoscuți până în prezent, tăriceni și pesediști”, a sunat diagnosticul sumbru al medicului. ”Problema cu acești mâncători de căcat e că nu poți scăpa de ei, au o capacitate de regenerare fantastică. Orice tratament ai încerca, pesediștii și tăricenii nu doar că nu dispar, ci se și înmulțesc. Sunt niște mâncători de căcat redutabili.”

Ghinionistul român spune că a intrat la bănuieli încă de acum câteva luni, după ce a remarcat schimbări de fiecare dată când se așeza pe toaletă. ”Deși regimul alimentar a rămas neschimbat, parcă făceam din ce în ce mai puțin”, spune acesta. ”Pur și simplu ceva făcea ca o parte din căcatul meu să dispară. Ca să aflu acum că aveam tăriceni și pesediști, care îmi mâncau din căcat la propriu. Neplăcut!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
12 decembrie 2016 16:12

Alte articole

Vezi mai mult