Un șofer din Tulcea a lovit o dronă și s-a dus la Moscova să facă amiabila cu Putin

Un șofer din Tulcea a avut parte de o aventură neobișnuită în timp ce se întorcea de la o nuntă. Pe drumul național 22, în apropiere de Măcin, a observat o dronă care zbura la joasă altitudine și care părea să îl urmărească. Curios, a încercat să o depășească, dar nu a reușit. În schimb, a intrat în coliziune cu ea, provocându-i daune mașinii sale.

Șoferul a oprit imediat și a coborât să vadă ce s-a întâmplat. A fost surprins să descopere că drona era de fapt un dispozitiv de spionaj al serviciilor secrete ruse, care îl confundase cu un agent inamic. Pe dronă era atașat un mesaj cu un număr de telefon în caz de accident, care îl invita să se prezinte la Kremlin pentru a rezolva situația. Șoferul, care nu avea nimic de ascuns, a acceptat provocarea și a pornit spre Moscova.

După o călătorie plină de peripeții, în care a fost urmărit de mai multe mașini suspecte, șoferul a ajuns în capitala Rusiei. Acolo, l-a întâlnit pe Vladimir Putin, care i-a cerut scuze pentru incident și i-a oferit o despăgubire generoasă. Putin i-a explicat că drona făcea parte dintr-o operațiune secretă de combatere a terorismului și că era destinată unui alt tulcean care venea de la aceeași nuntă.

Șoferul a fost impresionat de amabilitatea lui Putin și i-a mulțumit pentru gestul său. Cei doi au discutat despre diverse subiecte, de la situația politică din România și Rusia, până la pasiunile lor comune pentru vânătoare și pescuit. La final, Putin i-a oferit șoferului o invitație specială la o partidă de vânătoare în Siberia, pe care acesta a acceptat-o cu entuziasm.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 septembrie 2023 11:58
Citește mai mult despre: accident amiabila dona Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult