După valiza găsită pe-un câmp din Teleorman, o nouă descoperire dă peste cap lumea politică autohtonă. Aveam de-a face tot cu un țăran, doar că de data asta valiza găsită de el conținea mai multe prezervative folosite, câteva sticle goale de whisky, chiștoace și o serie de bilețele scrise de mână - unele semnate ”Nuți”, altele, ”B. B de la Boss. Hă-hă!”.

Elena-Udrea-si-Traian-Basescu.jpg Valiza cu prezervative a ajuns la tabloidul Libertatea, pe mâinile lui Cătălin Tolontan, care spune însă că nu s-a decis cum să le exploateze mediatic. ”Dar un lucru este cert”, spune Tolontan. ”La fel cum Dragnea nu mai poate nega că este omul din spatele Teldrum, nici Băsescu nu mai poate ascunde faptul c-a avut o relație cu Elena Udrea pe vremea când era președinte.”

Reputatul analist media Decebal Popescu are însă o veste proastă pentru cei de la tabloidul Libertatea. ”Oricâte ședințe de redacție va ține Tolontan, îi va fi imposibil să exploateze mediatic subiectul #Băseleaks”, spune acesta. ”Nu e ca și cum cineva în țara asta se va arăta surprins că Băsescu a avut o relație cu Udrea. Probabil singurii care vor încerca să pară surprinși vor fi Băsescu și Udrea, din motive evidente.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 05.11.2018 11:19 Politic

National Cinematografic