Un terorist ISIS a traversat România nestingherit! Din cauza vestei, toţi credeau că e Ion Cristoiu

Pare incredibil, dar un temut terorist ISIS tocmai a străbătut România fără să fie băgat în seamă de autorităţi! Din cauza vestei cu explozibil pe care extremistul musulman o purta în mod ostentativ, majoritatea românilor au crezut că e Ion Cristoiu şi l-au lăsat să îşi vadă de treabă.

“Unul dintre fruntaşii Statului Islamic, Abdulah al-Labawi, a fost văzut intrând în România dinspre Bulgaria, cu scopul de a ajunge în Franţa”, a confirmat un agent MOSSAD aflat pe urmele teroriştilor. “Din păcate, în România, nici vameşii, nici poliţiştii, nici cetăţenii nu au încercat să-l împiedice: vesta maronie cu multe buzunare a lui al-Labawi i-a convins că nu au de a face cu un jihadist înfricoşător, ci cu Ion Cristoiu, un bătrânel local complet inofensiv.”

“Da, maică, a trecut Cristoiu pe aici mai devreme, era legat la cap, urla ceva despre profetul Mahomed, judecata lui Allah, moarte Occidentului…”, declară un locuitor din Giurgiu. “Spunea că mai are mult de mers, aşa că i-am dat un codru de pâine şi o cană cu apă. Bietul de el, chiar s-a schimbat mult, dacă n-avea vestă nu-l recunoşteam.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
20 noiembrie 2015 14:42
Citește mai mult despre: atentate cristoiu ISIS terorist vesta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult