Un ţigan comunist din Sibiu s-a declarat secretarul general al ţiganilor de pretutindeni

Gata cu chiaburii și țiganii burghezi. Pentru prima oară în istoria lor, statusul lor social este amenințat de un țigan proletar din Sibiu, care s-a autoproclamat secretar general al țiganilor de pretutindeni și lider al Partidului Comunist Țigănesc.

„Prea mult au huzurit țiganii ăștia în dispreț față de noi, țiganii săraci, talpa țării, care doar muncim și nu vedem nimic din roadele muncii noastre. E timpul pentru un pic de comunism în țara asta, să prindem și noi, ăștia care nu avem nimic, niște ajutoare sociale”, a spus Iosif Pardailan, secretarul general al comuniștilor de pretutindeni.

Acesta provine dintr-o veche familie de țigani proletari, care nu doar cărau țeava prin uzină să pară că aveau ceva de făcut, o și furau la finalul programului. Țiganul comunist a promis că, dacă va ajunge la putere, va naționaliza toate palatele țigănești și vor putea sta toți țiganii în ele. „Cum au spus și înaintașii mei, manele + puterea sovietelor = comunism țigănesc. Vom crea țiganul de tip nou, multilateral dezvoltat, care va ști să cânte și la acordeon și cositorească burlane”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult