Paranoia pune încet stăpânire pe liderul PSD! Începând de astăzi, ferma de porci deţinută de acesta în Teleorman nu mai vinde porci vii, de teamă că animalele ar putea fi interogate în legătură cu afacerile lui Dragnea. Deşi porcii nu au obiceiul să vorbească, în viziunea lui "Daddy", paza bună trece primejdia rea.

dragnea_ferma_porci.jpg
"Înainte vindeam şi porci vii, să şi-i îngraşe omul acasă şi să-i taie când are el chef. Dar dacă, Doamne fereşte, vine un procuror, cumpără un porc şi îl interoghează? Noi ne creştem porcii italieneşte, în spiritul omertei, dar dacă nimereşte un porc mai fricos şi ăla dă pe goarnă tot ce a auzit pe-aici? Nu e bine! Mai bine mergem la sigur şi vindem doar porci gata tranşaţi", spune Costin Georgian Dragnea, văr al şefului PSD.

Alţi teleormăneni susţin însă că măsura e excesivă, invocând un vechi proverb din regiune: "Porc la porc nu scoate ochii".

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 17.07.2017 12:35 Politic

National Cinematografic