În timp ce în occident toate satele au apă curentă, canalizare și roboți care mulg vacile, într-o comună din sudul României oamenii sunt atât de înapoiați, că primarul încă mai folosește un iPhone 3G, o fosilă tehnologică, de mult dispărută.primar_comuna_primitiva.jpg

”Suntem săraci, n-avem de niciunele. Comuna e bătută de Dumnezeu. Vedeți ce telefon am! Recent i-am pierdut și încărcătorul și pentru că nu se mai fabrică încărcătoare, a trebuit să comand unul special, care a costat 50.000 Euro. Din cauza asta a trebuit să amân și anul acesta introducerea apei curente”, explică primarul.

Primarul se plânge că atunci când merge la Consiliul Judeţean să ceară bani de investiţii, portarul nu-i ridică bariera, pentru că are un jeep amărât, din 2006 şi în timpul şedinţelor nu-l bagă nimeni în seamă, pentru că pe telefonul lui nu poate rula chat-ul de Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 16.04.2015 17:13 Politic

National Cinematografic