Ungurii ne sfidează din nou! Extremişti maghiari au strâns gunoaiele aruncate pe geam din ambasada României la Budapesta

La doar două zile după ce-au acoperit cu steagul secuiesc emblema ambasadei României de la Budapesta, extremiștii maghiari au recidivat cu o nouă sfidare la adresa țării noastre. Într-un gest care cu greu poate fi justificat la nivel diplomatic, extremiștii din țara vecină au revenit noaptea trecută la ambasada României și au strâns toate gunoaiele pe care diplomații noștri le aruncă constant pe geam.

Sub protecția anonimatului, un extremist maghiar a spus că ideea de a strânge gunoaiele a fost luată încă din momentul în care au pus steagul secuiesc pe emblema ambasadei. ”În cele câteva minute petrecute în zona ambasadei României”, spune acesta, ”am fost realmente agresați de un miros pestilențial, de la gunoaiele aruncate de români pe geam. Ăsta este și motivul pentru care am pus steagul și-am plecat, că nu am putut rezista mai mult timp acolo din cauza mirosului.”

Extremiștii maghiari nu s-au mulțumit însă doar cu adunarea gunoiului. Ei au escaladat și clădirea ambasadei României și, după ce au distrus grătarul oficial de pe balcon, au tăiat sforile pe care diplomații români își uscau rufele. Iar cel mai grav fapt este că printre sforile tăiate se află și cea pe care își usca chiloții chiar ambasadorul român la Budapesta, care s-a plâns că printre victimele extremiștilor se află inclusiv ”perechea aia bună de chiloți”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 ianuarie 2018 08:39
Citește mai mult despre: ambasada extremiști gunoi steag ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult