Unicul terorist din România a fugit pentru că se simţea singur

Ieri, în urma apariţiei cărţii acelui scriitor american de origine latină, o corceală de Stanley Laurel şi Albert Einstein, şi a procurorului avocat, Băsescu a ţinut să se adreseze ţării din postura de preşedinte vorbitor.
Situaţia, ce-i drept, cam nasoală… Un terorist am avut şi noi, şi a plecat şi ăla! După mintea mea, ar fi trebuit să fie protejat prin lege, să se înmulţească în captivitate, să ia vitamine… Nu zic că nu se simţea singur…

Pe de altă parte, să nu ne ascundem după deget (mai ales după ăla mijlociu), teroristul nostru cam avea faţă de muţunache. Mie unul mi-ar fi fost tîrşă să ies cu el în lume. Iar dacă cineva ar fi organizat o luptă între terorişti, nu aş fi pariat pe el.
Băse a fost haios în declaraţia lui. A făcut apel la Geoană să nu mai apeleze la prieteni ca să-l lovească. Pe prieteni se poate baza oricine, dacă Geoană ar fi atît de şmecher, ar trebui să se bazeze pe duşmani,
Bine că Băse nu a făcut apel la Geoană să nu mai politizeze campania asta electorală.

Pe site-ul terorista.ro, temutul lider Luciat a apărut într-o înregistrare video în care revendică această carte, “Prădarea României”, de Victor Gaetan.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Mihai
17 noiembrie 2009 09:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult