Se întoarce roata! Mai mulţi reprezentanţi ai Jandarmeriei i-au acuzat pe manifestanţii unionişti că ar fi premeditat violenţele de la marşul de sâmbătă. Potrivit unui ofiţer rănit în incidente, basarabenii veniseră înarmaţi cu bomboane Bucuria, obiecte contondente cunoscute în întreg estul Europei pentru duritatea lor.

jandarmi_atacati_bomboane_bucuria.jpg
Datele preliminare arată că 17 jandarmi au fost răniţi grav, având capul spart, iar alţi câţiva s-au ales cu vânătăi după ce au fost loviţi de bomboane Bucuria care ricoşaseră din scuturi. Din fericire, vinovaţii au fost dezarmaţi înainte să se ajungă la pierderi de vieţi omeneşti, la faţa locului rămânând doar câţiva protestatari paşnici, care aruncau cu pietre, ca oamenii normali.

“Proiectate iniţial ca aliment, bomboanele Bucuria şi-au pierdut acest rol pentru că nimeni nu putea să muşte din ele. Aruncate cu praştia, în schimb, aceste bomboane sunt o muniţie periculoasă, putând penetra, la distanţe mici, chiar şi oţelul”, a explicat Jean Ţeicu, expert în armament. “Să nu uităm că, în lipsa gloanţelor, armata sovietică şlefuia bomboanele Bucuria ca să încapă în cartuşele de Kalaşnikov.”

“Când vii la un protest cu buzunarele pline de aşa ceva, e clar că pui la cale un măcel.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 24.10.2016 14:45 Politic

National Cinematografic