Universitatea Bucureşti ţine pasul cu vremurile! A fost inaugurată Facultatea de Şomaj

Până de curând, dacă voiai să ieşi şomer cu diplomă trebuia să faci altă facultate! După ani de petiţii în acest sens, Universitatea din Bucureşti a pus bazele primei Facultăţi de Şomaj de pe teritoriul ţării, care îşi va deschide porţile anul acesta.

În toamnă, peste 30.000 de tineri sunt aşteptaţi să se înscrie la Facultatea de Şomaj pentru a dobândi o diplomă care chiar le va fi utilă în viaţă, mai ales dacă îşi doresc o carieră în PR, publicitate, jurnalism sau făcut copii pentru alocaţie.

Primul examen de admitere va avea loc în august şi va consta într-o probă de lene şi una de social media. “Ne place sau nu, pentru şomaj trebuie să ai vocaţie. Cine n-o are, renunţă şi merge la Drept, Medicină sau Politehnică”, explică un şomer.

“Studenţii vor avea ocazia să înveţe de la somităţi în domeniul şomajului. Şomităţi, cum le zicem noi”, glumeşte Serghei Mizil, proaspăt ales decan al noii facultăţi. “Vor preda atât români cât şi profesori invitaţi din ţări cu tradiţie, precum Grecia. Adevărate putori de talie mondială, care vor aprofunda materii esenţiale pentru un bun şomer precum fotografia, bloggingul sau trăitul din ajutoare, tratate superficial la facultăţi precum cea de Comunicare.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 martie 2015 10:03

Alte articole

Vezi mai mult