Discuțiile între UNPR și PNL în privința unei eventuale alianțe sau fuziuni se apropie de sfârșit după ce o parte din membrii UNPR au protestat în privința asocierii cu PNL. „Sigur, suntem o curvă de partid de traseiști și bandiți, dar nu e cazul să coborâm atât de jos încât să ne asociem chiar cu PNL”, a declarat un vicepreședinte al partidului. 

oprea-saracilor.jpg

Alte temeri ale uneperiștilor sunt legate de șansele partidului în alegerile parlamentare. „Ce facem acum, ne asociem cu toți luzării? PNL-ul a pierdut enorm din electoratul urban, la București i-a bătut tocilarul ăla de Nicușor Dan. Credeți că or să facă o brânză mai mare la parlamentare?”, a spus un alt proaspăt membru UNPR care tocmai a plecat din PSD. 

Generalul Gabriel Oprea, liderul de facto al partidului, a zis că ar fi dispus să accepte o alianță, doar dacă zboară Gorghiu și Blaga din partid. „N-am încredere în civili și nici în oameni mai mici în grad ca mine”, a spus Oprea. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.06.2016 13:15 Politic

National Cinematografic