Discuțiile între UNPR și PNL în privința unei eventuale alianțe sau fuziuni se apropie de sfârșit după ce o parte din membrii UNPR au protestat în privința asocierii cu PNL. „Sigur, suntem o curvă de partid de traseiști și bandiți, dar nu e cazul să coborâm atât de jos încât să ne asociem chiar cu PNL”, a declarat un vicepreședinte al partidului. 

oprea-saracilor.jpg

Alte temeri ale uneperiștilor sunt legate de șansele partidului în alegerile parlamentare. „Ce facem acum, ne asociem cu toți luzării? PNL-ul a pierdut enorm din electoratul urban, la București i-a bătut tocilarul ăla de Nicușor Dan. Credeți că or să facă o brânză mai mare la parlamentare?”, a spus un alt proaspăt membru UNPR care tocmai a plecat din PSD. 

Generalul Gabriel Oprea, liderul de facto al partidului, a zis că ar fi dispus să accepte o alianță, doar dacă zboară Gorghiu și Blaga din partid. „N-am încredere în civili și nici în oameni mai mici în grad ca mine”, a spus Oprea. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.06.2016 16:15 Politic

National Cinematografic