Unui român i-a adus pisica pe preş o dronă americană de 200 milioane de dolari

Bucureșteanul Marcel Constantin s-a trezit pe preșul din fața casei lui cu o dronă de 200 de milioane de dolari aparținând armatei americane. Lângă ea era pisica proprie, care se lingea pe bot și mieuna să intre în casă.

Acesta a fost contractat imediat de ambasada SUA la București care l-a întrebat dacă e de acord cu cine e la guvernare acum în România, dacă-i convine situația de pace din țară și dacă nu cumva are o dronă la el la poartă. Marcel a răspuns afirmativ la toate întrebările și, prin urmare, nu a fost bombardat cu 4 milioane de tone de explozibil pentru gestul făcut de pisica sa.

Un detașament al armatei americane s-a deplasat în Berceni, după ce a distrus din greșeală alte două cartiere din preajmă și a recuperat drona. Președintele SUA, Joe Biden, a primit o injecție cu steroizi și cofeină să pară aproape viu și a mulțumit românilor pentru colaborarea în cadrul NATO. Drona a fost preluată și dusă la reparat, petnru doar un miliard de dolari, bani care au fost luați, ca de obicei, de la bugetul de sănătate. Pisica a fost dusă la Guantanamo unde va fi supusă torturii vreme de doi, trei ani, până recunoaște că a atacat o dronă că nu-i place democrația și libertatea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 august 2021 16:30
Citește mai mult despre: drona pisica SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult