Timpul trece, poreclele răutăcioase rămân! Deşi n-a intrat niciodată într-un partid şi nici măcar nu urmăreşte ştirile, un tânăr din cartierul bucureştean Colentina e poreclit “Politicianul”. Motivul e simplu: pasionat de dulciuri, bărbatul apare mai mereu la serviciu mânjit cu ciocolată la gură.

politicianul_ciocolata_copy.jpg
“Vlăduţ e un om bun, n-ar minţi şi n-ar fura pentru nimic în lume, dar nu ne putem abţine să-i spunem ‘Politicianul’. Aşa suntem noi la birou, ne mai tachinăm. Degeaba vă explic, dacă nu l-aţi văzut cu faţa plină de ciocolată”, spun apropiaţii.

“Mori de râs, zici că-i vreun baron local din provincie după ce a făcut nişte promisiuni electorale!”, povesteşte Nicu, colegul cu care Vlăduţ mai împarte, din când în când, un baton de ciocolată de dimensiuni impresionante. “Uneori e atât de mozolit pe faţă, încât ar merita să-i spunem direct ‘Senatorul’ sau, mai rău, ‘Tăriceanu’.”

Vlăduţ a refuzat să comenteze, fiind prea ocupat să molfăie cu plăcere dintr-o găleată cu cremă de ciocolată.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 05.12.2016 12:34 Politic

National Cinematografic