Unui român i se zice ”politicianul”, că toată ziua e mânjit cu ciocolată la gură

Timpul trece, poreclele răutăcioase rămân! Deşi n-a intrat niciodată într-un partid şi nici măcar nu urmăreşte ştirile, un tânăr din cartierul bucureştean Colentina e poreclit “Politicianul”. Motivul e simplu: pasionat de dulciuri, bărbatul apare mai mereu la serviciu mânjit cu ciocolată la gură.

“Vlăduţ e un om bun, n-ar minţi şi n-ar fura pentru nimic în lume, dar nu ne putem abţine să-i spunem ‘Politicianul’. Aşa suntem noi la birou, ne mai tachinăm. Degeaba vă explic, dacă nu l-aţi văzut cu faţa plină de ciocolată”, spun apropiaţii.

“Mori de râs, zici că-i vreun baron local din provincie după ce a făcut nişte promisiuni electorale!”, povesteşte Nicu, colegul cu care Vlăduţ mai împarte, din când în când, un baton de ciocolată de dimensiuni impresionante. “Uneori e atât de mozolit pe faţă, încât ar merita să-i spunem direct ‘Senatorul’ sau, mai rău, ‘Tăriceanu’.”

Vlăduţ a refuzat să comenteze, fiind prea ocupat să molfăie cu plăcere dintr-o găleată cu cremă de ciocolată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 decembrie 2016 10:34
Citește mai mult despre: ciocolata murdarie politicieni rahat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult