Xenofobie denaturată în Secuime, din cauza scăderii temperaturilor în zonă. Un ungur care urăște românii de când de știe s-a trezit în această dimineață cu mustața micșorată de la frig și, în mod surprinzător, fără pic de ură pentru români. În schimb, acum simte o ură irațională și violentă împotriva evreilor de pretutindeni.

secui_mustata_frig.jpg ”Evreii trebuie eliminați! Toți! Toate relele se întâmplă din cauza lor”, a urlat în această dimineață Rétard Károly, în timp ce s-a așezat la coadă la cel mai popular restaurant din Sfântu Gheorghe, cantina săracilor. Numai că, din motive inexplicabile, ungurul a vorbit în germană, astfel că niciunul din ceilalți secui aflați la coadă n-a înțeles ce vrea să spună.

Confuzia secuiului s-a păstrat și după ce s-a burdușit cu mămăligă și sarmale la cantina săracilor. A plecat spre primărie, unde a arborat steagul Argentinei, confundându-l probabil cu cel al Ținutului Secuiesc. Ba chiar a mers într-un magazin alimentar și a cerut pâine în limba română, spre stupefația celor 64 de persoane prezente în interior.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Saturday, 15.10.2016 03:42 Politic

National Cinematografic