Unui ungur din Secuime i s-a micșorat mustaţa de la frig şi acum nu mai urăşte românii, ci evreii

Xenofobie denaturată în Secuime, din cauza scăderii temperaturilor în zonă. Un ungur care urăște românii de când de știe s-a trezit în această dimineață cu mustața micșorată de la frig și, în mod surprinzător, fără pic de ură pentru români. În schimb, acum simte o ură irațională și violentă împotriva evreilor de pretutindeni.

”Evreii trebuie eliminați! Toți! Toate relele se întâmplă din cauza lor”, a urlat în această dimineață Rétard Károly, în timp ce s-a așezat la coadă la cel mai popular restaurant din Sfântu Gheorghe, cantina săracilor. Numai că, din motive inexplicabile, ungurul a vorbit în germană, astfel că niciunul din ceilalți secui aflați la coadă n-a înțeles ce vrea să spună.

Confuzia secuiului s-a păstrat și după ce s-a burdușit cu mămăligă și sarmale la cantina săracilor. A plecat spre primărie, unde a arborat steagul Argentinei, confundându-l probabil cu cel al Ținutului Secuiesc. Ba chiar a mers într-un magazin alimentar și a cerut pâine în limba română, spre stupefația celor 64 de persoane prezente în interior.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2016 01:42
Citește mai mult despre: bou frig secui ungur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult