Primarul general al Capitalei dovedeşte încă o dată că nu va conteni să lupte pentru siguranţa noastră! Dacă ieri a închis şcolile pentru că în Bucureşti risca să plouă, astăzi Gabi Firea a luat o măsură similară pentru a ne proteja de soarele arzător de septembrie.

soare_firea_cod_galben.jpg
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, Geani Cuţit, spune că a primit directivă de la Primărie ca elevii să fie trimişi acasă de la ora 12. "Am fost sunaţi de doamna Firea, urla să închidem şcolile că vine canicula, că se va topi asfaltul şi o să ne insolăm cu toţii. M-am uitat pe geam şi într-adevăr, câteva raze timide mijeau de după un nor. Am procedat cu evacuarea instituţiilor de învăţământ."

Avertismentul Primăriei riscă să genereze iar haos în trafic, mai ales în sectorul 3, capătul dinspre Autostrada Soarelui, dar şi un val de panică în rândul celor care nu-şi găsesc slipul, transmite Poliţia Rutieră.

De asemenea, au fost semnalate cozi la principalele tonete de îngheţată, unii bucureşteni cerând chiar şi 4 cupe, în mare parte cu fistic, fructe de pădure şi caramel sărat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 21.09.2017 16:19 Politic

National Cinematografic