Urgia continuă! Fiindcă azi a ieşit soarele, Firea închide şcolile pe motiv de caniculă

Primarul general al Capitalei dovedeşte încă o dată că nu va conteni să lupte pentru siguranţa noastră! Dacă ieri a închis şcolile pentru că în Bucureşti risca să plouă, astăzi Gabi Firea a luat o măsură similară pentru a ne proteja de soarele arzător de septembrie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, Geani Cuţit, spune că a primit directivă de la Primărie ca elevii să fie trimişi acasă de la ora 12. „Am fost sunaţi de doamna Firea, urla să închidem şcolile că vine canicula, că se va topi asfaltul şi o să ne insolăm cu toţii. M-am uitat pe geam şi într-adevăr, câteva raze timide mijeau de după un nor. Am procedat cu evacuarea instituţiilor de învăţământ.”

Avertismentul Primăriei riscă să genereze iar haos în trafic, mai ales în sectorul 3, capătul dinspre Autostrada Soarelui, dar şi un val de panică în rândul celor care nu-şi găsesc slipul, transmite Poliţia Rutieră.

De asemenea, au fost semnalate cozi la principalele tonete de îngheţată, unii bucureşteni cerând chiar şi 4 cupe, în mare parte cu fistic, fructe de pădure şi caramel sărat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 septembrie 2017 14:19
Citește mai mult despre: canicula gabi firea scoli

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult