Uriașul avion Antonov se chinuie de 3 ore să decoleze cu Șoșoacă la bord

S-a lămurit și misterul transportului pe care trebuia să-l facă uriașul avion Antonov An-225 Mriya care a venit pe Otopeni. Acesta trebuia să o transporte pe senatoarea Șoșoacă într-o vizită de lucru în Ryad, pentru că ea face parte și din grupul parlamentar de prietenie cu Arabia Saudită și știe să facă „alalalallaa” din gură mai bine ca orice musulman.

Diana dorea de mult să guste o șaormă de prinț de la mama ei dar avea interdicție pe zborurile comerciale pentru că era isterică și cerea loc lângă geam iar avionul nu putea lua altitudine că se tot învârte în cerc. Nici decolarea cu Antonovul nu este lipsită de peripeții, avionul încercând de trei ore să decoleze.

Unul din cele șase motoare s-a înfundat pentru că Șoșoacă și-a aruncat staniolul de la șaormă direct în elice iar piloții sunt un pic stresați pentru că femeia le tot urlă în cabină. „Nu înțeleg ce se întâmplă, avem niște căști de zbor profesionale care atenuează orice zgomot puternic, dar cumva o tot aud pe femeia urlând”, a declarat căpitanul navei cu mâna tremurând pe manșă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 octombrie 2021 14:11
Citește mai mult despre: antonov sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult