Următoarea dezbatere între candidați va avea loc la MasterChef, unde chiar e audiență

Realitatea TV a sărbătorit astăzi un record de audiență, înregistrat ieri seară la emisiunea cu cei doi candidați la președinție, dar setea de putere a acestora nu poate fi ostoită cu una, cu două. „A fost fain un rating de 7% dar parcă aș vrea să merg și la o televiziune unde se uită lumea”, a comentat Klaus Iohannis, acesta fiind aprobat fără ezitare de Victor Ponta.

„E ceva cu care, în sfârșit, amândoi putem fi de acord. De aceeam am zis să ne ducem la MasterChef, unde lumea se uită, ca să zic așa, cu gura apă. Plus că eu am experiență în produse alimentare, de la făină la găini”, a completat premierul. Specialiștii media susțin că, într-adevăr, Adi Hădean se îmbracă mai bine ca Rareș Bogdan și este și mult mai coerent, iar „pupăza aia italiancă e la fel de bună, poate chiar mai bună decât Lavinia Șandru”.

Cei doi candidați vor trebui să răspundă câtorva întrebări de cultură generală, de politică externă, de politici sociale și, la final, vor trebui să facă o ciorbă, o tocană şi un platou asortat de sărmăluţe care să impresioneze juriul nu doar prin gust, ci și prin aspect.
Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii
exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada
României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 noiembrie 2014 15:00
Citește mai mult despre: alegeri dezbatere iohannis Masterchef Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult