Următorul mare proiect al lui Dan Şova: „Vreau să fac o dublură la Cheile Bicazului”

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, are ambiţii mari. Ca să se ridice la înălţimea funcţiei pe care o deţine, acesta a anunţat că următorul mare proiect de care se va ocupa este realizarea unui nou rând de chei ale Bicazului. „România are nevoie de o dublură, în caz că pierdem actualele chei ale Bicazului”, spune Dan Şova.

Ministrul intenţionează să organizeze o licitaţie publică, astfel încât să aleagă cea mai bună firmă pentru realizarea dublurii. „În cel mai rău caz, dacă nu voi fi mulţumit de oferte, o să-mi fac eu propria firmă de dublat chei”, a spus Şova. „Mai ales că sunt şi alte chei în România care nu au dublură: Cheile Turzii, Cheile Nerei sau Cheile Dâmbovicioarei.”

Dan Şova nu se mulţumeşte însă doar cu realizarea unei dubluri. „Ăsta e doar primul pas”, promite el. „După ce fac dublura, o să caut personal şi un breloc frumos pentru toate cheile care există în România. Mai ales că, ţinute în breloc, Cheile Bicazului, de exemplu, nu doar că arată mai bine, dar sunt şi mai greu de pierdut.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult