Următorul război mondial va fi al treilea sau nu va fi deloc

Specialiştii estimează că, de azi într-o lună, va începe cel de-al treilea război mondial. Predicţiile lor se bazează pe profeţiile lui Nostradamus, care a mai anticipat, printre altele, scăderea salariilor din sistemul bugetar cu 25% şi sinuciderea Mădălinei Manole.

Nu se ştie dacă la începutul războiului mondial România îşi va păstra neutralitatea, ca în 1914, sau va ataca Rusia, ca în 1941. Cert este că de data asta ne-am învăţat minte şi n-o să mai luptăm de partea nemţilor. Nemţii pierd toate războaiele mondiale, deşi la început lumea îi creditează cu prima şansă.

Potrivit unui sondaj recent, în caz de război românii nu sunt dispuşi să pună mâna pe arme. La întrebarea “Dacă duminica viitoare ar izbucni un război mondial, ce aţi alege să faceţi?”, cei mai mulţi au spus că preferă să rămână acasă şi, eventual, să nu deschidă nimănui uşa fără să se uite mai întâi pe vizor.

Întrebat ce crede despre acest război mondial, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a spus că sunt şanse extrem de mici să ne calificăm. Cel mai probabil, o să urmărim şi războiul ăsta mondial la televizor.

Mircea Sandu, preşedinte FRF:”La cum facem instrucţia la nivel de copii şi juniori, nu avem noi armată de război mondial. Noi ne batem ca-n curtea şcolii. Mare minune ar fi să ne calificăm. Oricum, şansa noastră e că acum nu mai există ţări mici, războaiele au devenit extrem de echilibrate. Am putea să ne retragem în apărare şi să băgăm autobaza de tancuri în calea inamicului.”

Mitică Dragomir, preşedinte LPF: „Vedeţi-vă, dom’le, de treabă că nu ne calificăm. Păi la ce bugete au francezii şi nemţii, nu ne comparăm noi cu ei. Toată armata noastră valorează cât un general de-al lor.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 octombrie 2010 14:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult