USL s-a întors! Românii, sfătuiți să-și închidă bine ușile și geamurile

Vestea că PNL și PSD s-au înțeles pentru susținerea unui guvern minoritar condus de generalul în rezervă Marian Ciucă le-a dat fiori românilor. E greu, ca cetățean, să faci față unui singur partid care e pus pe furat, dar să faci față la două care-și unesc forțele ca să fure, întâmplător și cele mai versate două partide de hoți, devine aproape imposibil.

„Există un singur motiv pentru care PSD a acceptat să susțină un guvern PNL: pentru că pot să fure și ei“, a explicat reputatul analist Decebal Popescu. „La fel, există un singur motiv pentru care PNL a preferat să se înțeleagă cu PSD, nu cu USR: ca să fure liniștiți. Gemenii furatului și-au unit din nou forțele, așa că le recomand românilor să-și închidă bine ușile și geamurile.“

Românii s-au pus deja pe treabă și au început să-și blocheze ușile cu lanțuri groase și lacăte rezistente. Unii au mers până într-acolo încât și-au zidit cu cărămidă ușa de la intrare și geamurile și au săpat un tunel secret, prin care să iasă și să intre în casă. Singurii care și-au lăsat casele deschise sunt pesediștii și peneliștii, pentru că au un pact să nu se fure între ei, ci doar de la cetățenii simpli.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 octombrie 2021 10:53
Citește mai mult despre: PNL PSD usl

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult