USL s-a întors! Românii, sfătuiți să-și închidă bine ușile și geamurile

Vestea că PNL și PSD s-au înțeles pentru susținerea unui guvern minoritar condus de generalul în rezervă Marian Ciucă le-a dat fiori românilor. E greu, ca cetățean, să faci față unui singur partid care e pus pe furat, dar să faci față la două care-și unesc forțele ca să fure, întâmplător și cele mai versate două partide de hoți, devine aproape imposibil.

„Există un singur motiv pentru care PSD a acceptat să susțină un guvern PNL: pentru că pot să fure și ei“, a explicat reputatul analist Decebal Popescu. „La fel, există un singur motiv pentru care PNL a preferat să se înțeleagă cu PSD, nu cu USR: ca să fure liniștiți. Gemenii furatului și-au unit din nou forțele, așa că le recomand românilor să-și închidă bine ușile și geamurile.“

Românii s-au pus deja pe treabă și au început să-și blocheze ușile cu lanțuri groase și lacăte rezistente. Unii au mers până într-acolo încât și-au zidit cu cărămidă ușa de la intrare și geamurile și au săpat un tunel secret, prin care să iasă și să intre în casă. Singurii care și-au lăsat casele deschise sunt pesediștii și peneliștii, pentru că au un pact să nu se fure între ei, ci doar de la cetățenii simpli.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 octombrie 2021 10:53
Citește mai mult despre: PNL PSD usl

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult