USL vrea să naturalizeze 5 milioane de votanţi din Africa pentru referendum

Victor Ponta şi Crin Antonescu susţin că au găsit metoda prin care îl pot demite la referendum pe Traian Băsescu: naturalizarea a 5 milioane de votanţi din Africa. Astfel, pentru ca referendumul să fie valid ar mai fi nevoie de prezenţa la urne a doar 4 milioane de români cu drept de vot, lucru perfect realizabil în opinia liderilor USL.

„Ieşeam mult mai ieftin dacă aduceam 5 milioane de chinezi, dar mai mult ca sigur ar fi bătut la ochi. Chinezii au ochii oblici şi e greu să-i iei drept români, problemă care la africani nu există. Sunt mai scumpi, e drept, dar măcar arată ca niste europeni”, şi-a motivat Crin Antonescu opţiunea pentru africani.

Liderii USL au vorbit deja cu Giovani Becali, care le-a promis că, în schimbul unui comision consistent, aduce africanii în ţară până în referendum. El spune că oricum mulţi dintre fotbaliştii africani ajunşi în România s-ar descurca mai bine în secţia de vot decât pe teren. Cât despre comisionul impresarului, Crin şi Ponta nu-şi fac griji. „Doar plătim din bani publici, nu din buzunarul propriu”, au susţinut la unison liderii USL.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 iulie 2012 15:07

Alte articole

Vezi mai mult