USR a definitivat lista cu miniștri pentru negocieri: Drulă, Lulă și Pendulă

Cei de la USR spun că sunt pregătiți să dea miniștri la absolut orice minister. Lista cu care se vor duce la negocieri useriștii tocmai a fost finalizată și, la o primă vedere, nu pare ocupată cu niciun incompetent – iar cea mai bună dovadă în sensul acesta este că Dan Barna nu se regăsește pe listă (deși unele voci susțin că s-ar ascunde sub numele Lulă).

„Lista este deschisă de Drulă, Lulă și Pendulă, oameni pregătiți să preia oricând inclusiv postul de premier“, a anunțat liderul USR Dacian Cioloș. ”Dar avem și alți oameni pe listă: Capsulă la Sănătate, Basculă la Transporturi, Rapandulă la Tineret, Tarantulă la Mediu, Barabulă la Agricultură, Cagulă la Interne sau Moleculă la Cercetare.“

Într-adevăr, atât lui Iohannis, cât și peneliștilor le va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să refuze vreunul din numele propuse de useriști. „Dacă nu-i schimbă măscăriciului de la Bruxelles numele în Rareș Bogdanulă, PNL riscă să nu aibă niciun ministru în viitorul guvern“, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu.

Scris de Calin
11 decembrie 2020 14:12
Citește mai mult despre: ministru PNL USR

Alte articole

Vezi mai mult