USR a definitivat lista cu miniștri pentru negocieri: Drulă, Lulă și Pendulă

Cei de la USR spun că sunt pregătiți să dea miniștri la absolut orice minister. Lista cu care se vor duce la negocieri useriștii tocmai a fost finalizată și, la o primă vedere, nu pare ocupată cu niciun incompetent – iar cea mai bună dovadă în sensul acesta este că Dan Barna nu se regăsește pe listă (deși unele voci susțin că s-ar ascunde sub numele Lulă).

„Lista este deschisă de Drulă, Lulă și Pendulă, oameni pregătiți să preia oricând inclusiv postul de premier“, a anunțat liderul USR Dacian Cioloș. ”Dar avem și alți oameni pe listă: Capsulă la Sănătate, Basculă la Transporturi, Rapandulă la Tineret, Tarantulă la Mediu, Barabulă la Agricultură, Cagulă la Interne sau Moleculă la Cercetare.“

Într-adevăr, atât lui Iohannis, cât și peneliștilor le va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să refuze vreunul din numele propuse de useriști. „Dacă nu-i schimbă măscăriciului de la Bruxelles numele în Rareș Bogdanulă, PNL riscă să nu aibă niciun ministru în viitorul guvern“, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 decembrie 2020 14:50
Citește mai mult despre: ministru PNL USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult