USR, în pragul desființării. Trezorierul partidului a pus toți banii la pariuri pe victoria lui Goțiu și i-a pierdut

Și cu senatorul bătut, și cu banii luați! Într-o astfel de ipostază se află acum USR-ul, după ce trezorierul partidului s-a hazardat și a pariat toți banii pe o victorie a lui Mihai Goțiu în confruntarea cu Mirel Palada.

”Goțiu avea cotă foarte bună la victorie, peste 5, deci dacă l-ar fi bătut pe Palada, USR era acum un partid bogat”, spune trezorierul. ”Am riscat pentru viitorul partidului, dar din păcate Goțiu a dezamăgit și ne-a lăsat în curu’ gol la partid. Sper să supraviețuim, totuși.”

Între timp, alte detalii ale incidentului din studioul B1TV au ieșit la iveală. Se pare că, înainte de a-l pocni, Mirel Palada i-a furat lui Goțiu senvișul. Și deja mai mulți martori au confirmat că Palada a sărit la bătaie nu pentru că Goțiu l-a făcut nesimțit, ci pentru că i-a repetat de mai multe ori prenumele, Mirel – prenume care, să recunoaștem, este o jignire în sine.

În scandal a intervenit și Federația Română de Sumo, care a anunțat prin președintele său că se delimitează de prestanța jenantă a lui Goțiu. ”La greutatea lui, n-avea voie să se lase dominat în haul acela de Palada”, a spus acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: goțiu Palada pariuri USR

Alte articole

Vezi mai mult