USR-iștii care au citit doctoratul lui Bode au acum IQ-ul cu 50 mai mic!

Țeapă! Voluntarii din USR care citesc și copiază de mână lucrarea de doctorat a ministrului Lucian Bode au sechele severe din cauza contactului cu conținutul imbecil al lucrării. Fiind nevoiți să citească elucubrațiile debitate de Bode, sau de cei de la care probabil a copiat lucrarea, bieții oameni au IQ-ul chiar și cu 50 mai mic.

”S-a ajuns la situația în care voluntarii USR copiază doar câte un paragraf, ca să nu se prostească de tot. Useriștii intră în sală câte 3-4 minute, ca pompierii de la Cernobîl, ca să nu se iradieze cu prostie din doctoratul lui Bode”, susține Decebal Popescu, expert în plagiat.

Voluntarii care copiază lucrarea susțin că ar fi vorba de fapt de aceleași 10-15 cuvinte scrise aleator în paragrafe: reziliență, energie, strategie, geostrategic, convergență, inovație, presărate cu prepoziții sau conjuncții. ”După ce citești timp de o oră așa ceva, neuronii încep să se sinucidă, sinapsele se atrofiază și inteligența se apropie de cea a Vioricăi Dăncilă”, spune un userist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 octombrie 2022 11:50
Citește mai mult despre: bode doctorat IQ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult