După ce Alianței USR-PLUS i s-a refuzat dreptul de a candida la alegerile parlamentare, nea Costel, drojdier, s-a autosesizat imediat și i-a primit pe cei de la USR și PLUS în alianța lui, DĂIÎN-PLM. 

neacostel_ciolos_barna.jpg ”Gata, sfârșitul pentru PSD e aproape și are un singur nume: DĂIÎN-PLM! Nu avem cum să nu câștigăm alegerile următoare”, a anunțat azi nea Costel. Dan Barna și Dacian Cioloș au aprobat din cap mesajul simpaticului drojdier, dar n-au putut face declarații, pentru că efectiv au fost copleșiți de onoarea de a sta alături de nea Costel.

Acuzat că a luat șpagă ca să accepte ca USR și PLUS să facă parte din alianța DĂIÎN-PLM, nea Costel a fost cât se poate de sincer. ”Păi ce, eram prost să refuz pălinca de Zalău adusă de Cioloș?”, a spus simpaticul drojdier. ”Dar nu de aia i-am acceptat. Îi acceptam oricum, că sunt simpatici - nu la fel ca mine, dar simpatici. Dar pălinca de Zalău chiar nu aveam cum s-o refuz.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 07.03.2019 18:24 Politic

National Cinematografic