USR și-a făcut aplicație, ca să știe membrii când e scandal în partid

Digitalizare exemplară la USR, partidul care tocmai și-a lansat aplicația Scandapp, cu care membrii pot afla care e ultimul scandal din partid. Conducerea USR a decis să implementeze aplicația pentru că mulți membri nu cunosc scandalurile la zi și ajung să se certe pe scandaluri vechi, lucru deloc productiv pentru partid.

Decebal Popescu, membru fondator USR, explică succint Scandapp: ”Primești alerte cu ultimele înjurături din partid, indiferent de oră. De exemplu, ultimul scandal este cel legat de candidaturile pentru parlamentare, unde Barna și-a impus lista. Bun. Prin aplicație eu pot semna o petiție prin care să cer demisia lui Barna, sau pot să apăs butonul Scârbit de ce se întâmplă”, spune Popescu.

Există și versiunea Scandapp Premium, în care poți crea tu însuți un scandal în USR. De exemplu, poți cere ca un anumit membru să fie suspendat sau sancționat disciplinar pentru că a dat share la clipul în care Barna se preface că tastează la laptop, sau poți semnala traseiștii din partid, dar atenție, Barna va vedea și îți poate da o suspendare cu Scandapp Metal, versiunea pentru șefii partidului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 octombrie 2020 12:47
Citește mai mult despre: aplicație barna USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult