Ce-o fi fost în capul bucureștenilor care s-au înghesuit spre mare sau munte nimeni nu poate înțelege. Rămas practic pustiu, Bucureștiul a fost repopulat masiv de Gabi Firea cu moldoveni, sub pretextul că astfel ”evităm un dezastru demografic”, deși varianta mult mai plauzibilă este că țoapa doar și-a asigurat proștii care s-o voteze anul viitor pentru un nou mandat.

bucuresti_repopulat_moldoveni.jpg Primii moldovenii care au ajuns în Capitală au fost buzoienii, pe care-i avantajează distanța mai mică și faptul că, spre deosebire de alți moldoveni, unii dintre ei au și mașină, nu doar căruță. Până ieri seară au ajuns însă și ceilalți moldoveni, inclusiv înapoiații din îndepărtatul Botoșani.

După ce au băut toată ziua și toată noaptea, peste 80% dintre moldovenii nou sosiți în București s-au trezit azi la prima oră și s-au așezat la cozi interminabile, ca să-și depună actele pentru a primi ajutor social. ”Am venit aici să bem, nu să muncim!”, a decretat vasluianul Ghiocel Asimionesei, prezent la una dintre cozi. ”Îi mulțumim doamnei Firea pentru invitație, are votul nostru asigurat.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 17.08.2015 10:49 Politic

National Cinematografic