V-a trebuit mare! Pentru că a rămas pustiu în week-end, Bucureștiul a fost repopulat cu moldoveni

Ce-o fi fost în capul bucureștenilor care s-au înghesuit în week-end spre mare sau munte nimeni nu poate înțelege. Rămas practic pustiu, Bucureștiul a fost repopulat masiv în week-end de Sorin Oprescu cu moldoveni, sub pretextul că astfel ”evităm un dezastru demografic”, deși varianta mult mai plauzibilă este că Oprescu doar și-a asigurat proștii care să-l voteze anul viitor pentru un nou mandat.

Primii moldovenii care au ajuns în Capitală, încă de sâmbătă dimineața, au fost buzoienii, pe care-i avantajează distanța mai mică și faptul că, spre deosebire de alți moldoveni, unii dintre ei au și mașină, nu doar căruță. Până sâmbătă seara au ajuns și ceilalți moldoveni, inclusiv înapoiații din îndepărtatul Botoșani.

După ce au băut de sâmbătă seara până duminică la prânz, peste 80% dintre moldovenii nou sosiți în București s-au trezit azi la prima oră și s-au așezat la cozi interminabile, ca să-și depună actele pentru a primi ajutor social. ”Am venit aici să bem, nu să muncim!”, a decretat vasluianul Ghiocel Asimionesei, prezent la una dintre cozi. ”Îi mulțumim domnului Oprescu pentru invitație, are votul nostru asigurat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 august 2015 11:08
Citește mai mult despre: Bucuresti mare moldoveni

Alte articole

Vezi mai mult