Văcuţa Milka, vopsită maro! De când e asociat cu PP-DD, movul e jignitor chiar şi pentru bovine

Într-o amplă scrisoare deschisă, militanţii pentru drepturile animalelor au somat compania Milka să schimbe culoarea celebrei sale mascote. ONG-urile au atras atenţia asupra faptului că, de când a fost adoptată de către PP-DD, culoarea mov a căpătat o conotaţie peiorativă, fiind văzută ca “jignitoare şi înjositoare” chiar şi pentru un animal fără discernământ.

“Înainte de toate, o vacă e şi ea o fiinţă”, scrie Robert Acrişor, liderul asociaţiei Fünf Pfoten. “Chiar dacă nu vorbeşte şi, probabil, nu gândeşte, e ofensator să insinuezi că simpatizează cu partidul lui Dan Diaconescu. Oamenii, cruzi, exploatează bovinele pentru carne şi lapte, dar niciodată o vacă nu ar fi atât de răuvoitoare încât să voteze PP-DD.”

“Iniţial, ni se părea o cerere ridicolă. Cum să renunţăm la vaca mov?”, a declarat managerul Milka, Fritz Hodensack. “Dar ne-am documentat mai bine asupra partidului care şi-a arogat această culoare şi vom proceda de urgenţă la revopsirea mascotei Milka. O vom face maro, o culoare care nu aduce aminte decât foarte vag de politica românească.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 noiembrie 2012 15:11

Alte articole

Vezi mai mult