Vadim atacă organizaţia de tineret a PRM: “Nişte handicapaţi, nu ţin deloc la înjurături!”

Corneliu Vadim Tudor se declară dezamăgit de organizaţia de tineret a PRM, care a decis să se rupă de partid din cauza jignirilor sale. “Nişte laşi, au plecat după prima înjurătură. Şefa tineretului s-a supărat pentru că am făcut-o «obeză obraznică» şi i-am zis că are probleme psihice. Păi, ăsta e motiv? De parcă eu am făcut-o obeză… Mă-ta te-a făcut obeză, fă proasta proastelor”, i-a bătut obrazul Vadim.

“Şi mai erau unu care a plecat, care cică s-a simţit jignit după ce l-am făcut handicapat, derbedeu, pigmeu, ţepar, homosexual şi proxenet. Păi dacă vă zic în ce hal mă fac prietenii mei, vă cruciţi. Şi îmi sunt prieteni şi acum, nu am dezertat ca homosexualul ăla pigmeu şi handicapat”, a continuat preşedintele PRM.

C. V. Tudor spune că de acum încolo se va ocupa personal de racolarea viitorilor membri ai organizaţiei de tineret ai PRM. “Nu mai primesc pe oricine, că nu mai merge aşa. Îi chem la mine în birou şi îi înjur în toate felurile de faţă cu părinţii lor. Cine rezistă şi ripostează cu înjurături mai de Doamne-ajută rămâne, cine nu, îl trimit acolo de unde l-o scos mă-sa. Cine nu ţine la înjurături, mă-sa-i curvă!”, a decretat Vadim.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 octombrie 2011 16:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult