Vadim cere reînhumarea penisului lui Terente în inima Ungariei

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, spune că problema reînhumării poetului nazist Nyiro Jozsef în România poate fi rezolvată în mod elegant, apelând la diplomaţie. “Ca să nu ne mai certăm eu propun ca şi noi să îngropăm un simbol naţional pe teritoriul lor. Propun penisul lui Terente, pentru că el reprezintă dragostea pe care o purtăm poporului vecin şi prieten”, a explicat Vadim.

Tribunul spune că a găsit şi locul unde poate fi amplasat simbolul cu pricina. “Cel mai potrivit ar fi lângă Sfânta Coroană Maghiară, aflată în sediul parlamentului maghiar, adică exact în inima Ungariei. După cum se ştie acolo este un loc propice pentru afişat simboluri româneşti, în 1919 fiind atârnate nişte opinci în vârful clădirii”, a precizat preşedintele PRM.

Vadim a mai propus ca obiectul personal al legendarului patriot român Terente, aflat momentan la Institutul Mina Minovici, să fie amplasat într-un borcan de cristal şi modificat în aşa fel încât inscripţiile de pe el să fie în română şi maghiară, în semn de respect faţă de multiculturalitatea acestor meleaguri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 iunie 2012 13:06

Alte articole

Vezi mai mult