Vadim, despre alianţa cu Becali: „Prevăd că peste 6 luni o să fie iar un dobitoc sinistru şi lichea”

În conferinţa de presă de azi a PRM, Corneliu Vadim Tudor a dat dovadă de o luciditate politică rară! După ce a prezis că o să fie învins la Waterloo în 1815, preşedintele PRM a făcut o serie de predicţii extrem de precise despre proaspătul său aliat, Gigi Becali. „N-or să treacă şase luni, domnilor, şi imediat după alegeri o să vedeţi că din dobitoc sinistru, viperă şi lichea n-o să-l mai scot pe fratele meu, George Becali, omul cu care sunt cel mai bun prieten în acest moment”, a spus Vadim.

Tribunul şi-a susţinut afirmaţiile cu exemple din activitatea sa politică anterioară: „V-o mai duceţi aminte pe fata aia frumoasă, de viitor, Oana Zăvoranu, o maimuţă handicapată? Sau de fostul meu bun prieten, analfabetul ordinar Corneliu Ciontu? Ori de celălalt fost cel mai bun amic al meu, gunoiul mafiot Lucian Bolcaş. Ce, credeţi că noul meu cel mai bun prieten şi frate, George Becali, va fi altfel? Handicapatul dracului, îi prevăd un viitor sumbru în paginile României Mari imediat după alegeri. Sunt convins că va fi bălăcărit de n-o să-l mai recunoască nici mă-sa, mă voi ocupa personal, dat fiind că e vorba de marele meu prieten, George Becali.”

La rândul său, Becali a recunoscut că încă din momentul în care a încheiat alianţa cu Vadim s-a gândit la nişte înjurături frumoase la adresa Tribunului, care vor veni la fix peste vreo jumătate de an. „Să vedeţi numai ce am pentru el pe partea economică, abia aştept”, a spus finanţatorul Stelei, frecându-şi mâinile de nerăbdare.

Scris de TNR
17 martie 2012 11:03

Alte articole

Vezi mai mult