Vadim e furios: “M-au furat la referendum, toate voturile pentru mine au fost anulate!”

Referendumul de ieri l-a scos din minţi pe Corneliu Vadim Tudor! Liderul Partidului România Mare acuză o fraudă de proporţii enorme, pusă la cale, spune domnia sa, de “mafia referendumurilor pentru demiterea preşedintelui României”, care “are grijă ca întotdeauna să iasă cine trebuie”.

Tribunul afirmă că a primit mesaje de la populaţie potrivit cărora PRM ar fi obţinut în jur de 40% din voturile exprimate ieri. “Unde sunt aceste voturi?” a întrebat Vadim pe un ton calm, de au tremurat geamurile. “Vă spun eu: le-a anulat Mafia, au aruncat la gunoi sute de mii, milioane de buletine de vot pe care era scris negru pe alb Vadim scapă ţara de hoţi!, aşa cum ar scrie orice om normal la cap pe buletinul de vot.”

Liderul PRM mai spune că rezultatul referendumului este absurd din punct de vedere matematic, fiindcă un singur om, fie el şi Traian Băsescu , nu avea cum să adune practic toate voturile exprimate în 29 iulie. “Degeaba au murit tinerii ăia la Revoluţie şi la Waterloo” a încheiat Vadim cu regret.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult