Vadim îl acuză pe Băsescu de plagiat: „Eu am avut primul ideea că alegerile vor fi fraudate”

Atac dur la adresa lui Traian Băsescu! După ce preşedintele a spus aseară că alegerile de duminică, 9 decembrie, vor fi fraudate, Vadim Tudor l-a acuzat de plagiat. „Toată lumea ştie că eu am avut primul ideea că alegerile vor fi fraudate. Începând din 1992, când am candidat prima dată, am avertizat înaintea tuturor alegerilor că ele urmează să fie fraudate. Băsescu vrea să se transforme în Vadim”, a răbufnit Tribunul.

„Furt pe faţă!”, a mai urlat Vadim. „S-a trezit chiorul să fure ideile unui mare patriot, dacă nu cel mai mare. Şi poate n-aş fi zis nimic, dar nu e prima dată când plagiază cu neruşinare. La referendum, la fel, a urlat «Fraudă!» exact cum o făceam eu în vremurile bune. Acum, iarăşi, dobitocul ăla de la Cotroceni a devenit cam nesimţit, mă copiază în tot ce face.”

Vadim merge mai departe şi spune că îl va da în judecată pe Băsescu pentru furt intelectual. „Îl las în curu’ gol, nu se poate altfel. Îi iau şi fotoliul de la Cotroceni”, a ameninţat Tribunul, „şi mă proclam eu preşedinte, ca să aibă românii conducătorul pe care îl merită. Şi uite aşa îmi îndeplinesc mai vechiul meu vis cu execuţiile pe stadioane.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 decembrie 2012 17:12

Alte articole

Vezi mai mult