Vadim insistă să candideze: “Semnăturile lui Napoleon, Eminescu şi Gingis Han sunt perfect valabile”

Supărat că Tribunalul Bucureşti i-a respins contestaţia, Vadim Tudor insistă să candideze la europarlamentare, deşi lista de semnături pe care a prezentat-o la înscriere era “cel puţin suspectă”, potrivit autorităţilor.

Un reprezentant al Biroului Electoral Central explică: “Printre semnatarii listei de susţinere a candidaturii lui Vadim se regăsesc persoane decedate, precum Mihai Eminescu sau Vlad Ţepeş. Sau, mai rău, persoane care nu au deţinut niciodată cetăţenia română: Napoleon Bonaparte, Gingis Han, Iulius Cezar…”

“Într-adevăr, sunt nume sonore, a căror susţinere face cinste oricărui candidat, dar legea stipulează clar: doar semnături de la români, preferabil în viaţă.”

Înfuriat, Vadim Tudor a început să miaune, după care a făcut o tumbă în semn de protest. Chestionat de reporteri, a declarat într-o franceză discutabilă: “Nu ştiu cine e acest Vadim Tudor, iar eu, Napoleon I al Franţei, nu am semnat niciodată pentru el. Poate m-a plastografiat nemernicul ăla de Henric al VIII-lea.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult