Vadim, internat la Cardiologie, dar medicii nu pot face nimic: Trebuie dus de urgenţă la Bălăceanca!

Corneliu Vadim Tudor a ajuns să fie plimbat între spitale! L-a apucat o criză puternică de schizofrenie şi n-avea Diazepam în casă. Urletele sale au alertat vecinii, care au chemat ambulanţa. Medicii au ajuns greu la tribun, fiind atacaţi de zecile de maidanezi pe care acesta îi ţine în casă, sub pretextul că ar fi membri de partid.

Cei de pe ambulanţă se scuză: “L-am dus la Bălăceanca, dar cei de acolo au spus că au deja un Napoleon şi ne-au trimis la alt spital. L-am dus la Cardiologie pentru că spunea că îl doare inima pentru acest popor. A avut ghinion, medicul era ungur. A zis că-i face o radiografie, dar nu înţeleg de ce a intrat în cabinet cu o bâtă de baseball”, spune Victor T, şofer ambulanţă.

În cele din urmă, Vadim a ajuns la Proctologie, pentru că medicul cardiolog ungur se pare că ar fi exagerat cu tratamentul, şi se impunea o operaţie chirurgicală de urgenţă ca să-i scoată lui Vadim bâta de baseball din anus. Din păcate, Vadim va ajunge tot la Bălăceanca, din simplul motiv că bâta i-a afectat creierul fiind înfiptă foarte adânc.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 septembrie 2015 15:09
Citește mai mult despre: Bălăceanca spital Vadim Tudor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult