Marele filantrop George Soroș a dovedit încă o dată de ce este atât de iubit de români. Inima lui mare s-a îndreptat acum spre drama celor 41 de câini ai lui Vadim, care au rămas fără stăpânul lor și au ajuns într-un adăpost. Impresionat până la lacrimi de situația patrupedelor, George Soroș a decis să-i adopte pe toți 41.

soros cu caini.jpg Totuși, simpaticul evreu maghiar a precizat că va păstra doar 33 din cei 41 de câini, adică exact cât este gradul maxim în masonerie. Toți cei 33 de câini păstrați de George Soroș au fost înscriși la rândul lor în masonerie, în Marea Lojă Canină de rit maidanez. Cât despre ceilalți 8 maidanezi, George Soroș spune că aceștia vor ajunge la bunul său prieten László Tőkés.

În mod inexplicabil, spiritul lui Vadim nu a reacționat prea bine la vestea adoptării cânilor săi de către filantropul evreu și ungur. Mai mulți martori au povestit că portretul de pe cruce al lui Vadim a început să flegmeze trecătorii și să-l înjure pe George Soroș. Mai mult, Vadim i-a apărut în vis Oanei Zăvoranu, căreia i-a cerut să meargă la vrăjitoare și să-l blesteme pe Soroș.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 24.09.2015 09:33 Politic

National Cinematografic