Vadim se răsucește în mormânt! Toți câinii lui au fost adoptați de evreul ungur George Soroș

Marele filantrop George Soroș a dovedit încă o dată de ce este atât de iubit de români. Inima lui mare s-a îndreptat acum spre drama celor 41 de câini ai lui Vadim, care au rămas fără stăpânul lor și au ajuns într-un adăpost. Impresionat până la lacrimi de situația patrupedelor, George Soroș a decis să-i adopte pe toți 41.

Totuși, simpaticul evreu maghiar a precizat că va păstra doar 33 din cei 41 de câini, adică exact cât este gradul maxim în masonerie. Toți cei 33 de câini păstrați de George Soroș au fost înscriși la rândul lor în masonerie, în Marea Lojă Canină de rit maidanez. Cât despre ceilalți 8 maidanezi, George Soroș spune că aceștia vor ajunge la bunul său prieten László Tőkés.

În mod inexplicabil, spiritul lui Vadim nu a reacționat prea bine la vestea adoptării cânilor săi de către filantropul evreu și ungur. Mai mulți martori au povestit că portretul de pe cruce al lui Vadim a început să flegmeze trecătorii și să-l înjure pe George Soroș. Mai mult, Vadim i-a apărut în vis Oanei Zăvoranu, căreia i-a cerut să meargă la vrăjitoare și să-l blesteme pe Soroș.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 septembrie 2015 07:09
Citește mai mult despre: Soros Vadim

Alte articole

Vezi mai mult