Vadim Tudor explică de ce nu ar trebui să ne grăbim cu concluziile

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor dat joi seara o declaraţie de presă foarte rezervată, în care îndeamnă la multă moderaţie în politică, la calm şi toleranţă faţă de minorităţi.

Pe un ton echilibrat, domnia sa a abordat raţional problema minorităţilor din România, explicând cu argumente solide că maghiarii sunt o minoritate providenţială în ţara noastră şi că, fără îndoială, Ardealul le aparţine. „Ardealul trebuie redat eroicei naţiuni maghiare, iar restul ţării ar trebui divizat în mod egal între evrei şi romi. Dacă îmi permiteţi, mi-aş exprima preferinţa ca evreii să primească Moldova, iar mânăstirea Putna să fie transformată într-o frumoasă sinagogă.”

Chestionat de jurnalista Dana Grecu referitor la starea de sănătate a preşedintelui ţării, C.V. Tudor s-a abţinut de la a face comentarii, spunând că este total indecent să discuţi pe un post de televiziune despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. „Doamna Grecu, eu vă rog să vă controlaţi! CNA-ul e cu ochii pe noi. Nu am informaţii credibile despre acest subiect, iar mie nu-mi place să bat câmpii – scuzaţi-mi limbajul colocvial. Fără probe eu nu afirm nimic”, a mai declarat Vadim Tudor.

În încheierea intervenţiei sale televizate, Vadim şi-a cerut scuze pentru întreruperile neintenţionate din timpul emisiunii şi i-a transmis sincere felicitări lui Traian Băsescu, mulţumindu-i că există: „Sunteţi un preşedinte mult mai bun decât aş fi putut fi eu vreodată. Mi-e şi ruşine de dumneavoastră, cred că o să mă retrag din viaţa politică şi o mă duc undeva, pe o insulină pustie.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
12 august 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult