Vadim: „Votul de azi a fost fraudat, trebuia să ajung eu premier”

Corneliu Vadim Tudor a acuzat pedeliştii că au furat masiv la votul de azi pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Boc. „Am rezultatele oficiale de la un fost ofiţer de securitate care lucrează acum pentru PDL. O fraudă ca azi nu s-a mai întâlnit de la alegerile prezidenţiale, când trebuia să câştig eu încă din primul tur. Maşinăria de vot a lui Băsescu a mai înfipt un cuţit în inima democraţiei româneşti. Nişte hoţi aceşti pedelişti!”, a acuzat liderul PRM.

Vadim spune că era pregătit să devină premier şi să salveze ţara de la dezastru: „Veneam cu Ghiţă Funar la Finanţe şi îl aduceam înapoi în partid pe Bolcaş, că era bun la Ministerul Economiei, în locul lui Videanu.  O puneam pe Mitzura Arghezi în locul lui Udrea la Tursm, pe creştinul Gigi Becali la Interne şi făceam treabă. În 3 luni scăpam de hoţii din PDL”.

„Ştiu sigur că mai bine de jumătate dintre parlamentari au votat pentru căderea guvernului Boc. Ba, mai mult, toţi aceştia au trecut cu pixul numele meu ca viitor premier”, a spus în încheiere Vadim, în ropotele de aplauze ale celor trei pensionari (Bolcaş şi încă doi) prezenţi la conferinţa sa de presă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iunie 2010 15:45
Citește mai mult despre: Boc frauda PDL premier Vadim vot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult