Alertă maximă în şcolile şi liceele din România! Sute de tineri s-au alăturat mişcărilor jihadiste în ultimele 24 de ore, după ce au ajuns la concluzia că, dacă te saltă DIICOT, scapi garantat de teze.

teze_propaganda_isis_scoli.jpg
Printre proaspeţii colaboratori ai Statului Islamic se numără şi Omar al-Mehlem, cunoscut anterior ca Robert Acrişor, elev în clasa a XII-a la un liceu din Tecuci. În această dimineaţă, chiar înainte de teza la limba franceză, acesta s-a radicalizat puternic, scuipând ghemotoace de hârtie printr-un tub de pix şi strigând: “Profetul mi-a arătat calea! Allah e mare! Trăiască califatul de 1000 de ani! M**e diriga!”

Situaţia e şi mai gravă la clasele cu profil real, unde unii elevi au pactizat cu talibanii afgani, iar alţii s-au înrolat în Al-Qaeda, dând zeci de share-uri paginilor de propagandă teroristă pentru a fenta un extemporal “deosebit de dur” la chimie.

Cel mai grav, spun inspectorii şcolari, e că în anumite şcoli au fost identificaţi atât elevi şiiţi, cât şi sunniţi, existând riscul unor încăierări în sala de sport. “Azi Orientul Mijlociu, mâine Grupul Şcolar nr. 14 ‘Sergiu Cantacuzino’!”, a avertizat un specialist în securitate naţională, cerând suplimentarea fondurilor pentru recrutarea câtorva tocilari în SRI.

Scris de Vasile | Tuesday, 08.12.2015 11:57 Politic

National Cinematografic